Novetats Comissionat

← Tornar

Rubí, 22 de maig de 2008

El grup d'informàtica de mares del CEIP Joan Maragall visita el Comissionat per a la Societat de la Informació

Ahir a la tarda, un grup de mares del CEIP Joan Maragall que estan duent a terme l’activitat d’informàtica que s’emmarca dins les activitats educatives del Pla d’Educatiu d’Entorn de Rubí, va fer una visita al Comissionat per a la Societat de la Informació.

Durant la visita van tenir l’oportunitat de rebre les explicacions del funcionament i els recursos que s’ofereixen des del Comissionat (servei de correu ciutadà, blocs, àlbum de fotografies, vídeos, classificats, 10sms gratuïts...entre d’altres), també van tenir l’oportunitat de veure el telecentre ubicat a l’edifici del Rubí Desenvolupament, on se’ls va explicar in situ què és un telecentre, quins recursos s’hi poden trobar i l’ubicació de la resta de telecentres que conformen la Xarxa de Telecentres de Rubí amb els horaris i dies de funcionament.

Per tenir més informació de tots els serveis se les va obsequiar amb les darreres publicacions editades des del Comissionat els llibres d’Iniciació al Programari Lliure i el Manual de serveis de Rubidigital.

Des del Comissionat es valoren positivament accions d’aquest caire atès que ajuden a difondre entre la ciutadania l’ús de les noves tecnologies.