Novetats Comissionat

← Tornar

Rubí, 11 de novembre de 2008

2.000 rubinencs i rubinenques ja disposen del compte de correu ciutadà @rubidigital.cat

Queda lluny, i molt aprop en el temps, quan tant sols fa cinc anys es demanava l'opinió a la ciutadania sobre el fet de tenir un compte de correu electrònic amb l'extensió @rubidigital.

En aquell moment, el 95% dels enquestats va valorar la iniciativa molt positivament i de bon grat. Arran d'aquest elevat percentatge de població que ho valorava positivament el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí va començar a treballar en aquest projecte.

Ara, i després de cinc anys de funcionament i diverses millores com ara, la migració del domini .net al .cat, el canvi de plataforma tecnològica, la millora del servei de correu ciutadà (ampliació fins a 100MB, corrector ortogràfic, definir els remitents d'imatges insegures, preferències de carpetes, etc.); podem dir que és un servei plenament consolidat i a l'alça. Prova d'aquest creixement i consolidació és el fet que durant el darrer any les altes registrades han augmentat un 30% , això s'ha vist reflectit en els més de 2.000 comptes de correu ciutadà registrats actualment.

Arribar a la xifra dels 2.000 usuaris i usuàries registrats no ha estat fàcil i menys quan en el mercat existeixen altres productes de diferents tipologies i gratuïts. Però, se'ns dubte, ens il·lusiona la fidelitat mostrada per tots aquells rubinencs i rubinenques en el servei que donem, i en el fet d'engrandir i expandir per la xarxa el nom de Rubí gràcies a la marca identificadora del correu ciutadà @rubidigital.cat.

És doncs, una bona notícia de celebració pel Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí que aquest recurs al servei de la ciutadania de Rubí gaudeixi d'una bona salut, fet que ens encoratja a seguir treballant en nous serveis i millorant els actuals.