Preguntes més freqüents

Aquí teniu un recull de les qüestions més comunes realitzades al servei d'assessorament que us pot ajudar a resoldre alguns dubtes.

Si després de consultar aquest recull de preguntes més freqüents no trobeu resposta al vostre dubte envieu-nos un missatge(ELIMINAR) o concerteu una cita amb el servei d'assessorament.

 He fet una plana estàtica i no es veu el menú de l'esquerra.veure

 No es veu el menú de la plana de l'agenda (o qualsevol de les dinàmiques).veure

 He fet una entrada nova del menú i no es veu.veure

 He fet una plana en català i em surt Buscador, Nos encontrás en... en castellà (o al revés). veure

 He pujat un document des de Gestió d'arxius, a Utilitats, i ara vull fer-hi un vincle des d'una plana i no sé on l'he de trobar.veure

 A una plana de la versió en català tinc el menú en castellà (o al revés). veure

 He fet una plana i em diu el navegador que no la troba. veure

 He fet una plana estàtica i no es veu el menú de l’esquerra.

Comproveu que heu vinculat la plana al menú, per a això heu d’entrar a editar la plana i veure a opcions avançades, que a selecció de menús tingueu seleccionat el vostre menú (pàgina 12 del manual).

 No es veu el menú a la plana de l’agenda (o qualsevol de les dinàmiques).

Caldrà que us poseu en contacte amb l’administrador, perquè és qui, en crear cada carpeta dinàmica, les ha de vincular amb el menú.

 He fet una entrada nova del menú i no es veu.

Per tal de fer efectiu qualsevol canvi, cal que generem sempre de nou el menú (pàgina 34 del manual).

 He fet una plana en català i em surt Buscador, Nos encontrarás... en castellà (o al revés).

Això és perquè a l’hora de triar la plantilla n’heu triat una en castellà (o al revés). Haureu d’entrar a la pantalla d’edició i canviar-la (pàgina 7 del manual).

 He pujat un document des de Gestió d’arxius, a Utilitats, i ara vull fer-hi un vincle des d’un plana i no sé on l'he de trobar.

Els arxius que pugeu al servidor a través de Gestió de continguts els trobareu al mapa web dins una carpeta anomenada houdini_info (pàgina 36 del manual).

 A una plana de la versió en català tinc el menú en castellà (o al revés).

Heu de vincular la plana al menú que li correpon, per a això heu d’entrar a editar la plana i veure a opcions avançades, que a selecció de menús tingueu seleccionat el menú que correspon a l’idioma de la plana (pàgina 12 del manual).

 He fet una plana i em diu el navegador que no la troba.

Primer hauríeu de comprovar que l'entrada de menú té ben fet el vincle a la plana. Si el vincle està bé podria ser que haguéssiu escrit malament el nom de la plana, comproveu que no té cap accent, ni ç o ñ, ni cap espai. Si aquest fos el cas haureu de corregir el nom de la plana i heu de pensar a canviar-lo també al vincle de l'entrada del menú.

Pujar