Novetats Comissionat

← Tornar

11 de desembre 2007

Ha finalitzat la campanya Vine al teu Telecentre! d'enguany

El passat més de novembre es van realitzar els darrers monogràfics del 2007 impartits als telecentres de Rubí dins la campanya de dinamització Vine al teu Telecentre!

Gairebé 50 ciutadans i ciutadanes, la gran majoria usuaris registrats de la Xarxa de Telecentres de Rubí, han realitzat algun dels monogràfics gratuïts impartits durant els mesos d'octubre i novembre. La temàtica dels monogràfics ha estat diversa i ha tingut en compte tant els usuaris joves com els més grans. Des de “Atreveix-te amb l'ordinador”, adreçat a usuaris i usuàries sense coneixements, fins a “Juga i aprèn amb Internet”, “Fes el teu currículum amb l'OpenOffice” o “Edita les teves fotos amb el Gimp”.

Per al 2008 el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament té previst continuar amb la campanya Vine al teu Telecentre! i reforçar-la amb altres accions de dinamització, ja que donar impuls al servei que ofereix la Xarxa de Telecentres de Rubí està entre els objectius marcats per al proper any.

Per veure més informació sobre els telecentres i els serveis que ofereixen podeu consultar la plana www.rubidigital.cat/telecentres.