Novetats Comissionat

← Tornar

Rubí, 8 de gener de 2015

Formació primer trimestre 2015

Del 19 al 29 de gener estarà obert el període d'inscripcions als cursos d'Informàtica i Internet que ofereix l'Ajuntament de Rubí, corresponents al primer trimestre de la campanya 2015.

La campanya manté una àmplia oferta de cursos i places de formació bàsica, ja que segueixen sent els cursos més sol·licitats, i es continua amb l‘oferta de cursos més avançats i específics, atenent també les demandes dels usuaris i les usuàries i adaptant-se a les competències que es podran certificar amb l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació que expedeix la Generalitat de Catalunya.

Per aquest trimestre hi ha més cursos de nivell mig i avançat com Ofimàtica amb Word i Excel i Word i Excel mig, Tractament d'imatges.GIMP.

Els cursos tenen una durada de 16 hores i el preu públic per formalitzar la matrícula és de 18 €. Els cursos, repartits en horaris de matí de 9 a 11 h i  tarda de 16 a 18 h, començaran a partir del 2 de febrer.

Consulteu el calendari per aquest trimestre.

El període de formació per aquest trimestre és del 2 de febrer al 26 de març de 2015.

Les inscripcions seran telefòniques, al número 935 880 041, del 19 al 29 de gener de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. Fora d’aquest període d’inscripció consulteu la disponibilitat de places al servei de Governança i Ciutadania de l’Ajuntament de Rubí.