Novetats Comissionat

← Tornar

Rubí, 26 d'abril de 2011

Guanyadors del 3r Concurs Literari Digital de Sant Jordi 2011

De l'1 al 10 d'abril es va dur a terme el 3r Concurs Literari Digital de Sant Jordi durant aquest període es van rebre un total de 35 sms que es corresponen als 32 participants de l'edició d'aquest any, superant amb escreix el número de participants de l'any passat.

A l'edició d'enguany s'ha incorporat la figura del jurat, format per diferents experts de la literatura i la lingüística el qual va escollir el millor sms. A més, s'ha mantingut l’opció de participar votant el millor sms des del web de rubidigital.cat i escollint així el guanyador per votació popular.

El jurat del concurs va decidir que el guanyador del 3r Concurs Literari Digital de Sant Jordi fos per l'sms enviat pel senyor Andrés Medrano amb el següent text “ 4 barres d pa, 23 litres d benzina i 1 encenedor verd. Pago a la kxera, la Rosa, i engego el meu 2 kvalls. El drac a la butxaca i com a única lectura, els senyals d trànsit. No està feta la krretera pels kvallers” que va rebre un premi d'un llibre electrònic.

Pel que respecte a la votació popular l'sms guanyador va ser l'enviat pel senyor J.C. Carmona amb el següent text  “ Jove 21 anys x  rscatar princesa dl drac. Experiència, títol cavalleria i màster en dracs. Preu: rosa, princesa, llibre a scollir i “final feliç”. Cavall inclòs. Prgunta x Jordi” que va rebre el 50% dels vots emesos i un premi d'un llibre i de 350 SMS del servei de rubidigital 10 SMS gratuïts al mes.


Els guanyadors dels concurs van rebre de mans del regidor comissionat, el senyor Martí Pujol i Brustenga, els corresponents premis.