Novetats Comissionat

← Tornar

Rubí, 22 de març de 2011

Nou quiosc de connexió gratuïta al Cap St. Genís

El Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí i el Consorci Sanitari de Terrassa han signat un conveni de col·laboració per a la instal·lació en el nou Cap Sant Genís d'un quiosc de connexió gratuïta a Internet.


Els quioscos permeten fer connexions de 10 minuts i estan pensats perquè els usuaris i les usuàries d'aquest servei puguin fer consultes ràpides del seu correu electrònic, consultes bancàries o cercar informació d'interès en alguna pàgina web sempre tenint una navegació segura. En el quiosc del Cap St. Genís hi haurà un enllaç vers la web del Consorci Sanitari de Terrassa des d'on es podran dur a terme diferents consultes i gestions d'interès.


Amb la instal·lació d'aquest nou quiosc la ciutat de Rubí comptarà amb cinc punts de connexió gratuïta a Internet. Actualment, els llocs on la ciutadania pot connectar-se a Internet són: l'edifici de l'Ajuntament de Rubí. Edifici Rubí Desenvolupament, Mercat Municipal, Piscina Municipal de Can Rosés i Cap St. Genís.