Nota legal

Política de privacitat

Tractament de les dades de caràcter personal

 En compliment d'allò que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara, "LOPD"), El Servei de Noves tecnologies de l'Ajuntament de Rubí us informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu a través de la nostra pàgina web, així com les dades a les quals el servei accedeixi com a conseqüència de la seva navegació, consulta, o sol·licitud realitzada a través de la pàgina web del servei de Governança i Ciutadania, seran recollides en fitxers informatitzats de l'Ajuntament de Rubí, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

 Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades personals, en els termes i condicions que preveu la pròpia LOPD a la següent adreça:

Servei de Governança i Ciutadania 
c. Margarida Xirgu, 4
08191 Rubí

 Us preguem que comuniqueu de forma immediata al servei de Governança i Ciutadania qualsevol modificació de les vostres dades de forma que la informació recollida en els fitxers de l'Ajuntament de Rubí estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors.

 Així mateix, amb l'acceptació del present Nota Legal, reconeixeu que la informació i les dades facilitades al servei de Governança i Ciutadania són exactes i veraces.

 La no complimentació o la complimentació parcial de les dades de caràcter personal sol·licitats en qualsevol formulari electrònic podria suposar que el servei de Governança i Ciutadania no pogués atendre la vostra sol·licitud.

 Les dades de caràcter personal que proporcioneu al servei de Governança i Ciutadania es tractaran amb la finalitat de prestar-vos els serveis que hàgiu sol·licitat, en particular, els serveis prestats a través de la present web, així com informar-vos sobre serveis i altra informació que puguin resultar del vostre interès.

L'Ajuntament de Rubí garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

 Tot això de conformitat amb allò que preveu l'article 9 de la LOPD i el Reial decret 994/1999, de 11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les galetes (cookies)

L'Ajuntament us informa que té instal·lades galetes en els seus sistemes. Les galetes són petits arxius de text que el navegador emmagatzema al disc dur del vostre ordinador.

 Quan navegueu a través de la pàgina web del servei de Governança i Ciutadania, el nostre servidor podrà reconèixer la galeta i proporcionar informació sobre la vostra darrera visita.

 La majoria dels navegadors admeten l'ús de galetes de forma automàtica, però podeu configurar el vostre navegador perquè us avisi que sou a punt de rebre una galeta i us en demani la conformitat de la recepció. D'aquesta manera podeu impedir-ne la instal·lació en el vostre disc dur.

 

Pujar