Allotjament de webs

  • Servei: Espai de 100 megabytes per a l'allojament de webs
  • Adreçat a: Entitats amb registre municipal, comerços i empreses de la ciutat
  • Preu: Gratuït

L'Ajuntament de Rubí ofereix de forma gratuïta l'allotjament dels seus webs a les entitats i associacions registrades al Registre d'Entitats Ciutadanes (REC) i a les empreses de Rubí.

Com a novetat, a partir d’ara no serà indispensable que les entitats o les empreses disposin d’un programa d’edició de webs ni d’un programa d’FTP, atès que s'ofereix un gestor de continguts en línia que permet realitzar i mantenir els propis webs de manera senzilla i immediata des de qualsevol ordinador connectat a Internet. Així, qualsevol entitat o empresa podrà gestionar el seu web de manera autònoma.

Per sol·licitar aquest servei d'allotjament de webs només cal que empleneu i envieu la sol·licitud que trobareu al final d'aquesta pàgina a nom del president o representant legal de l'empresa o entitat. És imprescindible que feu constar el número de REC, en els cas de les entitats, i el NIF/CIF en el cas de les empreses. També heu d'indicar el nom que voleu donar al web, que ha de coincidir necessàriament amb el nom de l'entitat o l’empresa. Si l'adreça sol·licitada coincidís amb alguna ja donada d’alta, us ho comunicaríem i n'hauríeu de demanar una altra.


Sol·licitud entitats              Sol·licitud empreses


Si no recordeu els codis per actualitzar el vostre web, ho heu de demanar per escrit  entregant signat pel representant legal de l'entitat/empresa el següent  formulari a l'Ateneu Municipal, c. Xile, 1-3, telèfon 935 887 473.

Horari d'atenció al públic:

Matins: de 10 a 14 h, de dilluns a dijous.
Tardes: de 16 a 21 h, de dilluns a divendres.

Pujar